Районната прокуратура в Сливен  съобщи в петък за шокиращо престъпление

...
Районната прокуратура в Сливен  съобщи в петък за шокиращо престъпление
Коментари Харесай

Каза, че ще ни драсне клечката и да изгорим: Говори жената, залята заедно с детето си с бензин

Районната прокуратура в Сливен  съобщи в петък за шокиращо закононарушение в града – мъж опитал да изгори живи някогашната си другарка и детето им, като ги залял с бензин. В ръката си нападателят държал запалка, а младата жена едвам съумяла да се избави.

Пред се съгласи да приказва потърпевшата жена от Сливен. От съображения за сигурност тя не демонстрира лицето си. Нападението е осъществено на 9 февруари сутринта към 7:30 ч., когато тя отива да остави сина си, който е на 2 години и 8 месеца, в детска ясла.

„ Бащата на детето ни пресрещна на път за яслата. Отвори вратата на автомобила и извади от пазвата си двулитрово шише със запалителна течност. Мисля, че е смес дизел и бензин. Поля с нея мен и част от детето ни “, описа младат

Майката и детето са били в различен автомобил, момченцето е било откъм гърба на детско столче.

„ Каза, че ще ни драсне клечката и да изгорим. Не го интересува какво ще му се случи, тъй като по този начин или другояче има някаква присъда, която би трябвало да излежи “, спомня си още дамата.

Тя слязла от колата и пробвала да извади и детето. Бившият ѝ другар я блъскал и опитвал да смъкна детето дружно със столчето. През цялото време е държал запалката в ръка.

Колата не дамата е била в средата на платното, минавали са много коли, само че единствено един човек – млад мъж, е спрял. Отворил е прозорецът и попитал има ли потребност от помощ. Повикал е помощ на тел. 112 и е останал, до момента в който пристигна полицията.

Агресивният мъж има ограничаваща заповед да се вижда с майката и детето. Многократно е упражнявал физическо и психическо принуждение над дамата.

„ Най-много се опасявам какво ще се случи оттук насетне. Дали той ще бъде на независимост, дали аз би трябвало да се оглеждам непрекъснато в боязън. Щом той е стигнал до такава степен да направи опит за преднамерено ликвидиране, идващият път може да е съдбовен “, показа младата майка.

Нападателят беше арестуван още в петък за 72 часа за подготовка на ликвидиране на двама души. Има и обвиняване за нарушение на ограничаваща заповед. Предстои прокуратурата да внесе искане за задържането му под стража.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР